Mесна заједница "Царина"

+menu-

Одлуке са VI седнице Савета Mесне заједнице „Царина“

Објављено 19. јуна 2014. 19:02 од стране корисника MZ Carina Коментар

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 72.000,oo динара за набавку и транспорт 8,5 м3 бетона у циљу санације потпорног зида у Косанчићевој улици број 22 можете погледати овде.

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 85.000,oo динара за набавку и транспорт 130 м3 јаловине у циљу изградње макадамског пута у горњем делу Војвођанске улице (Папићи), горњем делу улице Жупана Брајана (Татинац) и делу улице Олге Ђуровић (до спајања са путем за градску депонију) можете погледати овде.

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 45.000,оо динара за набавку и транспорт 70 м3 јаловине у циљу изградње макадамског пута у горњем краку улице Жупана Брајана (Гороњићи) можете погледати овде.

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о издвајању средстава из удруживања за 2014 годину, у износу од 100.000,oo динара за набавку и транспорт бетона у циљу изградње потпорног зида у улици Алексе Поповића број 3 можете погледати овде.

Одлуку Савета Месне заједнице „Царина“ о изградњи игралишта за децу предшколског узраста, на потезу између градског базена и Медицинске школе можете погледати овде.

Ова вест је објављена вести. Букмаркујте линк.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *