3 responses

 1. era
  24. августа 2014.

  U zupana Brajana ulici postoji kliziste duze od godinu dana . Na tom delu nedostaje i deo ulice ali u predhodnom tekstu nije ni pomenuta njegova sanacija. Da li to znaci da to nece biti uradjeno ni u toku ove godine. Gradjani ovog dela se pitaju da li ce ikada biti uradjena sanacija ovog dela .Sramota

  Одговори

  • Месна заједница Царина
   25. августа 2014.

   Стручна лица из Дирекције за изградњу су одмах по захтеву Месне заједнице изашла на лице места, снимили ситуацију и у току је израда пројектне документације за санацију клизишта у улици Жупана Брајана. Ради се о великом клизишту које изискује значајна материјална средства за санацију, а по уверавањима надлежних санација ће бити завршена до краја године.
   Што се тиче спирања каменог агрегата (услед бујичних поплава) са банкина у истој улици, он ће бити враћен ове или наредне недеље.
   Напомињемо да је Месна заједница Царина претрпела највеће штете приликом мајских поплава и да је приоритет санирати клизиште у Војвођанској где је дошло до прекида комуникације и комуналне инфраструктуре (радови завршени), клизишта на Сарића Осоју (локални пут за Луново село-радови у току) и на крају клизишта у улици Жупана Брајана које је прописно обележено, није дошло до прекида у водоводној и канализационој инфраструктури, а саобраћај се одвија отежано једном коловозном траком.

   Одговори

  • dragan
   30. априла 2015.

   Sanacija klizista u ulici Zupana Brajana je u toku, i u najskorije vreme se ocekuje zavrsetak radova.

   Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top
mobile desktop